02-04-14

Sportdag!

Op 1 april straalde de school één en al sport uit. Al bij het binnenkomen in school weerklonk fijne sportmuziek op de speelplaats. Enkele vroege vogels waren er al snel bij om zich aan hun eerste danspasjes te wagen.

De leerlingen van de lagere klas hielden hun sportdag buiten de school, waardoor wij (kleuters) de hele school op sportstelten konden zetten. ;-) 


We zetten de sportvoormiddag in met een frisse aërobic, waarna de kleuters in groepjes verdeeld werden. Per groepje waren er 2 teambaasjes die hun groep in goeie banen moest leiden. Alle oudste kleuters kregen de opdracht goed zorg te dragen voor de allerkleinsten. Wat deden ze dat goed! (een beetje té goed soms ;)) 

We fietsten buiten, speelden met de parachute, volgden een omloop in de turnzaal & kwamen tot rust tijdens een yoga-sessie. 
IMG_0261.jpg
Telkens de kleuters een sportspel uitvoeren, verdienden ze een stuk een van de medaille. Je kan het al raden… alle groepjes behaalden de vier stukjes goud die nodig waren voor het vervolledigen van hun medaille! 

Een dikke proficiat aan alle kleuters die dat fantastisch gedaan hebben!
 
Een dikke dank je wel aan de juffen die met volle enthousiasme (we zijn niet anders van hun gewend ;)) de spelen begeleidden. 

& een dikke dank je wel aan het mooie stralende ZONNETJE! Ben je volgend jaar terug van de partij?

podcast 

 

Commentaren

Victoria vond het een super leuke sportdag!

Gepost door: mama Victoria | 03-04-14

Reageren op dit commentaar

Heel fijn om te horen! We hadden veel geluk met het weertje hé :)

Gepost door: Janne | 05-04-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.