07-02-14

Rollebollen!

Rollen, rollen, rollen maar, rollebol van hier naar daar! 
Ons jongste kleuters rollebollen er op los. De oudste kleuters leren dan weer hoe ze een keurige koprol kunnen uitvoeren. 
 
Ook de nieuwe peutertjes zijn niet tegen te houden! Met volle enthousiasme en luide schaterlach, vliegen ze erin! Fijn om te zien, dat ze zich tussen hun nieuwe kameraadjes al goed op hun gemak voelen. 
 
Hebben jullie trouwens onze nieuwe kruiptunnel gezien? Mooi hé! Een dikke dankjewel aan het oudercomité hiervoor! Jullie steuntje doet ons écht plezier!  (klik op stralende Feline voor enkele foto's) 

DSC06642.JPG

20-12-13

Prettige Kerstvakantie!

vict3.jpg

05-12-13

Sinterklaas is in het land!

De voorbije weken  heerste er een magische Sinterklaassfeer tijdens de turnlessen.

We hielpen enkele verstrooide pieten uit de nood. Paardpiet was de wortels voor het paard vergeten, bakpiet miste zijn snoeppotjes nog. Inpakpiet kon de pakjes niet inpakken want zijn inpakpapier was zoek. En tunrpiet verloor door al dat dansen en gymen zijn pluim op zijn muts.

De oudste kleuters brachten alle spullen dmv estafettevorm terug. Wat ging dat al vlot! 

inpakpiet-1.jpeg

 

We mochten uiteraard ook zelf zwarte piet zijn!

De zwarte pieten klommen op daken & in schoorstenen, gleden en sprongen naar beneden om alle pakjes te brengen naar al die zoete kindjes. De Sint heeft het zelf gezegd: 'Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!' Gelukkig maar! 

DSC05832.JPG